Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Έτοιμο το διδακτήριο του 3ου & 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας

Το ανακατασκευασμένο διδακτήριο του 3ου & 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας επί της οδού Προαστείου (πρώην Γυμνάσιο Θηλέων), επισκέφθηκε την Πέμπτη 31 Αυγούστου ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλη Καθαροσπόρη και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αντώνη Πατέλη.

Πρόκειται για το διδακτήριο στο οποίο από τις “Κτιριακές Υποδομές” έγινε ενίσχυση και αποκατάσταση του φέροντος οργανισμού και ριζική αναβάθμισή του, καθώς και νέα διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Ήδη οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και από τον Δήμο Χαλκιδέων έχουν εγκατασταθεί συνεργεία καθαρισμού των χώρων όλου του διδακτηρίου, ενώ θα ακολουθήσει εντός των προσεχών ημερών η μεταφορά των επίπλων από τις λυόμενες αίθουσες, στις οποίες στεγάζονταν τα τελευταία δύο χρόνια τα δύο σχολεία, στο πρ. Τάγμα Πεζοναυτών.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το ιστορικό αυτό διδακτήριο ανακατασκευάστηκε και εκσυγχρονίστηκε ριζικά και οι μαθητές με τους καθηγητές τους θα βρεθούν από τις 11 Σεπτεμβρίου σε ένα πολύ καλό περιβάλλον, όπως αρμόζει στην εκπαίδευση.

Κάλεσε δε ο Δήμαρχος όλους τους συντελεστές να συμβάλλουν για να παραμείνει καθαρή η εικόνα του σχολείου.

Με την ευκαιρία και ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι όλα τα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.