Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Συλλήψεις σε Φωκίδα και Βοιωτία για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν σε περιοχές της Φωκίδας και της Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών & ελέγχων , συνολικά 5 ημεδαποί, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, συνέλαβαν στο Γαλαξίδι έναν 36χρονο, διότι σε νομότυπη έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, βρήκαν και κατέσχεσαν 6 δενδρύλλια κάνναβης, 32,2 γραμμάρια κάνναβης, σπόροι κάνναβης και μία ζυγαριά.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνέλαβαν στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, έναν 41χρονο, έναν 26χρονο και έναν 21χρονο, διότι στη κατοχή τους βρήκαν και κατέσχεσαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και τρίματα φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, συνέλαβαν στο Δήλεσι Βοιωτίας, έναν 32χρονο, διότι στη κατοχή του βρήκαν και κατέσχεσαν μικροποσότητες κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, ενώ η διενέργεια ελέγχων και ερευνών με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.