Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Συναυλία στην Ιτέα με Βυζαντινούς ήχους και μουσικές της Μεσογείου

Με την ευκαιρία των θυρανοιξίων του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας στην Ιτέα Φωκίδας, το Γραμμματικοπούλειο-Μπάλειο και Τρίγκειο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων διοργανώνει συναυλία στην Ιτέα με τίτλο "Βυζαντινοί δρόμοι και Μουσικές της Μεσογείου", την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, στις 20:30.

Οι βυζαντινοί ύμνοι, τα τραγούδια της Μεσογείου, τα ιερά μέλη του κόσμου και οι αρχέγονοι ρυθμοί της Εληνικης παράδοσης θα σμίξουν σε ένα μοναδικής αισθητικής μουσικό πρόγραμμα με τη φωνή της Νεκταρίας Καραντζή.

Με τη σύμπραξη καταξιωμένων μουσικών της παράδοσης, η Ελληνίδα ερμηνεύτρια της βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής θα εμφανιστεί την Κυριακή, 16 Ιουλίου, στην Ιτέα Φωκίδας σε μια ιδιαίτερη συναυλία που διοργανώνει το Γραμματικοπούλειο –Μπάλειο και Τρίγκειο Θεραπευτήριο χρονίων παθήσεων, επ' ευκαιρία των θυρανοιξίων του Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας της Μεγαλομάρτυρος, που θα πραγματοποιηθούν λίγες ημέρες πριν, στις 29 Ιουνίου, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φωκίδος κ.κ. Θεόκτιστου.

Συμπράττουν οι μουσικοί: Carmelo Siciliano: λαούτο, Κωνσταντία Δούκα: ούτι, Παναγιώτης Μπάρλος: βιολί, Οδυσσέας Στεφανής: κρουστά
Ηχοληψία: Γιάννης Παπαδόπουλος

Κυριακή, 16 Ιουλίου
Διοργάνωση: Γραμματικοπούλειο – Μπάλειο και Τρίγκειο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων 
Διεύθυνση: Χαρ.Τρικούπη & Μεταμορφώσεως, Ιτέα Φωκίδα ΤΚ 33200 / (+30) 2265035230
http://www.itea-therapy.gr/default.asp

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.