Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Η ανάδειξη ψηφιδωτών του Παλαιοχριστιανικού ναού στην οδό Σπυροπούλου στη Λιβαδειά μεταξύ άλλων θεμάτων στο Δημ. Συμβούλιο Λεβαδέων

Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24η  Μαΐου 2017 στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλ. Εθνικής Αντίστασης. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Αναμόρφωση προΰπολογισμού οικον. Έτους 2017  (Η Απόφαση της Ο.Ε θα σας σταλεί ηλεκτρονικά).
2. Σύμβαση συνεργασίας του Δήμου με το εγκεκριμένο εθνικής εμβέλειας Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης και Ανακύκλωσης Συσκευασιών και Αποβλήτων «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» για την Οργάνωση Ολοκληρωμένου Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών στο Δήμο άνευ ανταλλάγματος για το Δήμο.  
3. Νέα σύμβαση συνεργασίας του Δήμου με την εταιρία «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.» για την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ)
4. Προγραμματισμός εκδηλώσεων μνήμης για το “Ολοκαύτωμα στο Καλάμι της Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου” και διάθεση πίστωσης
5. Προγραμματισμός εκδηλώσεων εορτασμού Αγίου Πνεύματος στην Τ.Κ. Αγίας Τριάδας και διάθεση πίστωσης.
6. Προγραμματισμός εκδήλωσης εορτασμού Αγίου Πνεύματος στην Τ.Κ. Δαύλειας και διάθεση πίστωσης.
7. Έγκριση γενομένων δαπανών για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων εορτασμού πολιούχου Αγίου Γεωργίου.
8. Λήψη Απόφασης περί του τρόπου Δημοπράτησης του έργου: «Αποκατάσταση δημοτικών οδών λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από θεομηνίες στο Δήμο Λεβαδέων».
9. Λήψη Απόφασης περί του τρόπου Δημοπράτησης του έργου: «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας».
10. Λήψη Απόφασης περί του τρόπου Δημοπράτησης του έργου: «Ανάδειξη Ψηφιδωτών Παλαιοχριστιανικού Ναού στην οδό Σπυροπούλου Λιβαδειάς».
11. Αποδοχή της υπ΄αριθμ 97/17.5.17 Τεχνικής Μελέτης που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λεβαδέων και φέρει τίτλο: “Ανακαίνιση κτιρίων & Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου αμαξοστασίου”.
12. Λήψη Απόφασης περί του τρόπου Δημοπράτησης του έργου “Ανακαίνιση κτιρίων & Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου αμαξοστασίου”.
13. Εξέταση της υ[π αριθμ. 8088/11-4-2017 ένστασης της αναδόχου κοινοπραξίας με την επωνυμία Κ/ΞΙΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΕΜ. ΤΡΟΥΛΑΚΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Γ. ΝΤΖΕΡΕΜΕ κατά του 1ου ΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου “Βελτίωση και Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων οικισμού Ελικώνα και έγκριση του 1ου Α.Π.Ε  και  1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του ανωτέρω έργου
14. Τροποποίηση της αριθμ.195/26-4-2017 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί “Συγκρότησης της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Λεβαδέων”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.