Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λαμία

Συνελήφθησαν προχθές 19-03-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Λαμίας 2 άτομα και συγκεκριμένα ένας 24χρονος ημεδαπός και ένας 25χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, προχθές περίπου στις 23:00 το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, κατά την διάρκεια της περιπολίας τους, εντόπισαν σε οδόστρωμα περιοχής της Λαμίας, μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Άμεσα η περιοχή τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, προσέγγισε το σημείο και ακολούθως ο 25χρονος συνοδηγός αποβιβάστηκε από το όχημα και παρέλαβε από το οδόστρωμα την ανωτέρω νάιλον συσκευασία, η οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχε 49,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Από την ενδελεχή έρευνα, βρέθηκαν επιπλέον στην περιοχή και κατασχέθηκαν 3 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες (φιξάκια), που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μεικτού βάρους 3 γραμμαρίων, καθώς επίσης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης στην κατοχή του 24χρονου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμί

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.