Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Εξαιρετική ημέρα για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Πολύ βελτιωμένες καιρικές συνθήκες, παρά τις προβλέψεις για ισχυρή ένταση ανέμου. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι άλλο οι προβλέψεις και άλλο η πραγματικότητα, οπότε όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού θα βλέπουν τα άμεσα στοιχεία καιρού και πληροφόρησης. Κατά τα άλλα το χιονοδρομικό μας λειτούργησε ομαλά, βάσει προγράμματος, με συννεφιά, νοτιοδυτικό άνεμο στα 15 km/h και θερμοκρασία στους  +7 oC, ενώ η προσέλευση ότι τελικά πολύ καλή.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (αναβατήρες - πίστες)
Αύριο Κυριακή θα λειτουργήσουν, καιρού επιτρέποντος, οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Περικλής, Ηρακλής, Σαχάρα, Ερμής, Δίας, Ηνίοχος, Baby 1, Ήρα, Παν και Πυθία.
και οι  πίστες: Νο 1, 1Α, 2-2Β-2Α, 8, 15, 15α, 4, 5, 10, 11, 12, 14, 14Α, 13, 18, 19, 22, 24, 6, 7, 7 Α, Baby 1

ΔΡΟΜΟΙ
Οι δρόμοι προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού θα είναι ανοιχτοί, αλλά οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν, πάντα, μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΚΑΙΡΟΣ
Προβλέπεται για αύριο ασθενής έντασης άνεμος και πιθανώς χιονόνερο ψηλά, ασθενή βροχόπτωση χαμηλά. Η θερμοκρασία θα πέσει, στους 0 oC, η ένταση, όμως του νότιου ανέμου αναμένεται να κυμανθεί στα 10 km/h.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η χρήση ποδηλάτων χιονιού ή αλεξιπτώτου στις πίστες του Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

Να σημειώσουμε ότι οι σχολές εκμάθησης χιονοδρομίας οφείλουν να ενημερώνουν τους μαθητές τους ότι η χάρτινη κάρτα επισκέπτη έχει ένα δικαίωμα ανά αναβατήρα με καμπίνα.

Είναι σημαντικό όσοι χρησιμοποιούν snowboard, να διαθέτουν και να δένουν το λουράκι συγκράτησης, για λόγους ασφαλούς χιονοδρομίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2234022700

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.