Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Επίσκεψη Μπακογιάννη στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Το Μητροπολίτη Φθιώτιδος Νικόλαο επισκέφθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου το πρωί,  στο γραφείο του η κα Ντόρα Μπακογιάννη, Υπεύθυνη του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης  της Νέας Δημοκρατίας.

Την κα Μπακογιάννη συνόδευαν  ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Βουλευτής Φθιώτιδος  Χρήστος Σταικούρας, η τέως βουλευτής Φθιώτιδος Ελένη Μακρή, ο τ. Δήμαρχος Λαμιέων Γεώργιος Κοτρωνιάς και είκοσι περίπου τοπικά στελέχη του κόμματος.

Η συνάντησή τους διήρκησε αρκετή ώρα και ο Μητροπολίτης Νικόλαος μας  είχε μία ευχάριστη και εποικοδομητική συνομιλία με την κα. Μπακογιάννη επί διαφόρων θεμάτων τοπικού και γενικού ενδιαφέροντος. Ειδικότερα όμως αναφέρθηκαν στην ηθική και οικονομική κρίση που ταλανίζει τον τόπο μας.  

Η κα Μπακογιάννη ευχήθηκε πολύκαρπη Αρχιερατεία στον Μητροπολίτη Νικόλαο και επεσήμανε ότι σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας, η Εκκλησία έδειξε όλη τη στοργή της στο λαό, φροντίζοντάς τον  υλικά,  εξαίροντας ιδιαίτερα την προσωπικότητα του Μητροπολίτη Νικολάου και το σπουδαίο  φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, για το οποίο ήταν πλήρως ενημερωμένη. Επίσης παρουσίασε περιληπτικά το σχέδιο του κόμματος για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

Ο Μητροπολίτης Νικόλαος με τη σειρά του, έθιξε τα πολυποίκιλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός εξαιτίας της κρίσεως, καθώς και  το σημαντικό θέμα της αδιοριστίας των κληρικών, το οποίο ταλαιπωρεί  την Εκκλησία τα τελευταία χρόνια. Προσέφερε δε στην κα Μπακογιάννη ως ευλογία βιβλία θεολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος των εκδόσεων της Μητρόπολης Φθιώτιδος, τα οποία έχει συγγράψει ο ίδιος και της ευχήθηκε καλή επιτυχία. Σε όλη δε την συνοδεία προσέφερε κέρασμα και το ημερολόγιο τσέπης του 2017.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.