Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Λαμία: Επιστημονική Διημερίδα του Επιστημονικού Τμήματος Καρδιοαγγειακής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας

Η 5η Επιστημονική Διημερίδα του Επιστημονικού Τμήματος Καρδιοαγγειακής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας - Αποκατάστασης (ΤΚΑΦΑ) διωργανώνεται στη Λαμία στις 22-23 Οκτωβρίου από τον Πανελληνίο Συλλόγο Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ) σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Φθιώτιδας-Φωκίδας- Ευρυτανίας του ΠΣΦ, το Νοσοκομείο Λαμίας και το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Η επιστημονική διημερίδα που έχει τίτλο 'Σύγχρονη Πρακτική στην Αναπνευστική και Καρδιοαγγειακή Φυσικοθεραπεία΄ θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Οκτωβρίου 2016 στο Αμφιθέατρο Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και αποτελεί συνέχεια μιας σειράς επιτυχημένων πανελληνιών σεμιναρίων του ΤΚΑΦΑ.

Στόχος της διημερίδας είναι να διαφανεί η ανάγκη συνεργασίας της διεπιστημονικής ομάδας αποκατάστασης και η σημασία της σύγχρονης φυσικοθεραπευτικής πρακτικής σε ασθενείς με οξείες και χρόνιες καρδιοαγγειακές και αναπνευστικές παθήσεις εφάμιλλων των διεθνών κατευθυντήριων οδηγιών. Οι 3 θεματικές ενότητες της διημερίδας διαγράφουν τις κατευθύνσεις του ΤΚΑΦΑ: Καρδιοαγγειακή Φυσικοθεραπεία, Αναπνευστική Φυσικοθεραπεία και Φυσικοθεραπεία στη ΜΕΘ.

Η επιστημονική επιτροπής προτρέπει τους επαγγελματίες υγείας ως μέλη διεπιστημονικής ομάδας να παρακολουθήσουν τις συνεδρίες και τα κλινικά φροντιστήρια της διημερίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.