Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Έναρξη Θεατρικής Ομάδας στην Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας υπό την καθοδήγηση του ηθοποιού Χάρη-Εμμανουήλ Αγγουράκη

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την τιμητική συνεργασία της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας με το συμπατριώτη και καταξιωμένο στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι της πατρίδας μας, ηθοποιό Χάρη Εμμανουήλ Αγγουράκη ο οποίος και αναλαμβάνει τη Θεατρική μας Ομάδα!!! 

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο και ενδιαφερόμενη, παλαιούς και νέους φίλους να πλαισιώσουν το εγχείρημα αυτό με προοπτική να αναδειχθεί το ταλέντο, η πρωτοτυπία και η καινοτομία στην πόλη μας και όχι μόνο!

Καλούμε επίσης και όσες και όσους θέλουν να μας στηρίξουν ή και επιμεληθούν θέματα φωτισμού, ενδυματολογίας, σκηνικής παρουσίας να δηλώσουν συμμετοχή. 

Αναζητούμε νέες και νέους αλλά και όσους αισθάνονται νέες και νέοι να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή!!!!

Οι συναντήσεις ξεκινούν και θα γίνονται κάθε Δευτέρα. 

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να είναι κοντά μας, ας μη διστάσουν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6979047801, ή στο Email: enosiroumeliotonionias@yahoo.gr ή f/c Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας.

Λίγα λόγια για τον κ. Χάρη Εμμανουήλ Αγγουράκη

Ο ηθοποιός Χάρης Εμμανουήλ Αγγουράκης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη δραματική σχολή του Δ. Κωνσταντινίδη “Θεατρικό Εργαστήρι”.

Από το 1975 συνεργάστηκε με το Θέατρο Τέχνης “Κάρολος Κουν”, με το Εθνικό Θέατρο, με το "Ανοιχτό Θέατρο" του Γιώργου Μιχαηλίδη, με το Φεστιβάλ Αθηνών και τον Μιχάλη Κακογιάννη, τους "Δεσμούς" της Ασπασίας Παπαθανασίου, το "Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας" του Γιώργου Κιμούλη, τον "Θίασο Τζένης Καρέζη- Κώστα Καζάκου", τη "Λαϊκή Σκηνή" του Θύμιου Καρακατσάνη, τους "Ελεύθερους Καλλιτέχνες" κ.ά. 

Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκε στο θέατρο (ενδεικτικά): 1999-2000. Η Μάνα Κουράγιο και τα Παιδιά της Μπρεχτ Μπ. και Βίβα Ασπασία σε σκηνοθεσία Μιχαηλίδης Γ. Ανοιχτό Θέατρο 2001. Αντιγόνη Σοφοκλής σκην. Κιμούλης Γ. Επίδαυρος, 2002. Ο Επαγγελματίας Κοβάσεβιτς Ν., Ιππεις Αριστοφάνης σκην. Λαζανης, Εκτελεστές του Γ. Σκούρτη σκην. Κουγιουμτζής, Μ. Θέατρο Τέχνης, Βασιλιάς Ληρ Σαίξπηρ σκην. Γιάννης Παπαγιάνης 2004. Ιλιάδα Όμηρος σκην. Παυλίδης Α. Θέατρο Πολύτεχνο, 2004-05. Κοριολανός Σαίξπηρ Ου. σκην. Κακογιάννης Μ. Ηρώδειο, 2008-09. Ο Θάνατος του Εμποράκου Μίλλερ Α. σκην. Ιορδανίδης Γ. Θέατρο Ζίνα, 2009. Λυσιστράτη Αριστοφάνης σκην. Καρακατσάνης Θ. Περιοδεία και Τελευταία Πρόβα σκην Γ. Μιχαηλίδης του Ιάκωβου Καμπανέλλη, Εθνικό Θέατρο Ένα καπέλο γεμάτο βροχή Μ. Γκέητζ σκην. Γ. Κορδέλας.
Στο θέατρο συνεργάστηκε με το Διονύση Παπαγιαννόπουλο, Μίμη Φωτόπουλο, Ρένα Βλαχοπούλου, Κώστα Βουτσά, Γιάννη Γκιωνάκη κ.ά. 

Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στις ταινίες: 2007. Πρώτη Φορά Νονός σε σκηνοθεσία Ο. Μαλέα 2005. Αποχαιρετώντας σε σκηνοθεσία Ρ. Δραγασάκη Ρ. (μικρού μήκους) 2004. Μερσεντές σε σκηνοθεσία Σ. Κορεξενίδη (μικρού μήκους) 2001. Ο Παράδεισος είναι Προσωπική Υπόθεση σε σκηνοθεσία Δ. Αράπογλου 2001. Ο 7ος Ήλιος του Έρωτα σε σκηνοθεσία Β. Σερντάρη1986. Νοκ Άουτ σε σκηνοθεσία Π. Τάσιου

Έκανε 2 ζωντανές Ραδιοφωνικές εκπομπές πριν την ελεύθερη ραδιοφωνία με τον Γιώργο Σκούρτη, Μήτσο Ευθυμιάδη και Μαρία Σπαντιδάκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.