Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

1.309.212 ευρώ για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Στερεά Ελλάδα

Τις συμβάσεις  συνολικού κόστους 1.309.212 €. για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Στερεά Ελλάδα για το 2016 και το 2017 υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

Πρόκειται για τις συΤις συμβάσεις  συνολικού κόστους 1.309.212 €. για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Στερεά Ελλάδα για το 2016 και το 2017 υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

Πρόκειται για τις συμβάσεις που προβλέπουν «Παρακολούθηση από εδάφους των προνυμφών των κουνουπιών και διενέργεια από εδάφους παρεμβάσεων προνυμφοκτονίας, ακμαιοκτονίας, υπολειμματικής ακμαιοκτονίας και δράσεων προστασίας της Δημόσιας Υγείας από ασθένειες που μεταδίδονται με διαβιβαστές στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» και «Διενέργεια αεροψεκασμών για την καταπολέμηση κουνουπιών με τη μέθοδο της προνυμφοκτονίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».μβάσεις που προβλέπουν «Παρακολούθηση από εδάφους των προνυμφών των κουνουπιών και διενέργεια από εδάφους παρεμβάσεων προνυμφοκτονίας, ακμαιοκτονίας, υπολειμματικής ακμαιοκτονίας και δράσεων προστασίας της Δημόσιας Υγείας από ασθένειες που μεταδίδονται με διαβιβαστές στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» και «Διενέργεια αεροψεκασμών για την καταπολέμηση κουνουπιών με τη μέθοδο της προνυμφοκτονίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.