Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Απεγκλωβίστηκε οδηγός στο δρόμο Αγρινίου-Καρπενησίου

Το σημερινό κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει όλη τη χώρα είχε ως αποτέλεσμα να πέσει έντονο χιόνι και στα ορεινά της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας. Το χιόνι που έπεσε μετατράπηκε σταδιακά σε πάγο και η ολισθηρότητα της επαρχιακής οδού Αγρινίου-Καρπενησίου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agrinioreport.com, ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος αντιλήφθηκε την ολισθηρότητα του δρόμου σχετικά νωρίς και έκανε στην άκρη το όχημά του. Έπειτα επικοινώνησε με τα εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας τα οποία εκτελούσαν τον καθαρισμό του δρόμου. Λίγη ώρα αργότερα τα μηχανήματα απεγκλώβισαν όχημα και οδηγό, ο οποίος ύστερα επέστρεψε στο Αγρίνιο καθώς όπως του είπαν υπάλληλοι της Περιφέρειας ο δρόμος προς Καρπενήσι ήταν επικίνδυνος λόγω πάγου.


Είναι σώφρον όταν υπάρχουν τόσο δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι οποίες έχουν ανακοινωθεί από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, οι επιχειρήσεις να είναι πιο προσεκτικές στα δρομολόγια που πρόκειται να εκτελέσουν ώστε να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα ούτε οι οδηγοί τους ούτε τα μηχανήματά τους.

Καλό είναι επίσης να ελέγχουν αν οι δρόμοι είναι προσπελάσιμοι πριν κάποιοι ξεκινήσουν για το 
ταξίδι τους και δεν αξίζει για κανέναν λόγο να ρισκάρουμε σε περίπτωση που είναι εφικτή η αναβολή του εκάστοτε δρομολογίου για άλλη μέρα με καλύτερες καιρικές συνθήκες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.