Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Σημαντική επιτυχία της Αστυνομίας Λαμίας: Συνέλαβε ληστή που έκλεβε πράγματα από αυτοκίνητα

Συνελήφθη στη Λαμία ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Ειδικότερα, ο 35χρονος προχθές το βράδυ αφαίρεσε από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 47χρονης ημεδαπής, ένα κινητό τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό.

Η 47χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στις Αστυνομικές Αρχές και μετά από άμεσες αναζητήσεις στην περιοχή, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 35χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το ανωτέρω κινητό τηλέφωνο και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχο του.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 35χρονος το χρονικό διάστημα από 23-10 έως 15-11-2015, είχε προβεί στη διάπραξη 5 ακόμη κλοπών στην περιοχή της Λαμίας και συγκεκριμένα, τέσσερις από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα & μία από Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, αφαιρώντας κυρίως χρηματικά ποσά, καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα των παθόντων και των οχημάτων τους.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή του κατηγορουμένου και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε προκειμένου να απολογηθεί σήμερα, στην κα Ανακρίτρια Λαμίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.