Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ο σύλλογος "Οι Φίλοι Αγίων Πάντων" απέκτησε στέγη

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών συνεδρίασε και κατά πλειοψηφία αποφάσισε τη δωρεάν παραχώρηση του πρώην Δημοτικού Σχολείου Αγίων Πάντων στο σύλλογο "Οι Φίλοι Αγίων Πάντων" για χρήση του Συμβουλίου. Συγκεκριμένα στο Κοινοτικό αυτό κτίριο θα στεγαστούν τα γραφεία του Συλλόγου και θα οργανωθούν περαιτέρω το Λαογραφικό Μουσείο και η Βιβλιοθήκη Αγίων Πάντων.

Σε ιδιαίτερο χώρο θα λειτουργούν τα χορευτικά ενώ οποιαδήποτε νέα δραστηριότητα προστίθεται, θα καλύπτεται αναλόγως. Στον περιβάλλοντα χώρο επίσης μετά από κατάλληλη διαμόρφωση θα λειτουργήσουν παιδικές χαρές και ανάπτυξη μουσειακών εκθεμάτων ΑΠΕ που θα προσελκύουν σχολεία για περιβαλλοντική εκπαίδευση κ.λ.π.

Ο Σύλλογος θα προβεί σε ευπρεπισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με δικές του δαπάνες και για τυχόν σοβαρές παρεμβάσεις θα ζητείται έγκριση του Τοπικού Συμβουλίου.

Στην παρούσα απόφαση μειοψήφισαν, εν μέρει, οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Μέγκος, Π. Κασούτσα, και Ν. Σταντζούρης, οι οποίοι συμφωνούν για την παραχώρηση του χώρου, διαφωνούν όμως για το πώς θα διατεθεί ο χώρος αυτός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.