Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Αγώνες κολύμβησης στο Καρπενήσι

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοινώνει ότι το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015, στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου θα γίνει η Ημερίδα Πρόκρισης Grand Prix της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, σε 2 αγωνιστικές ενότητες. Η έναρξη των αγώνων θα γίνει το Σάββατο 14/11/15 στις 10.00 και το απόγευμα στις 16:30.

Οι συμμετοχές των όλων των αθλητών μαζί με το παραστατικό κατάθεσης θα πρέπει να σταλούν στην ΚΟΕ στο mail: info@koe.org.gr με παράλληλη κοινοποίηση το mail της Π/Ε swperif@otenet.gr μέχρι την Δευτέρα 9/11/2015 το αργότερο μέχρι τις 15:00. Οι καταστάσεις συμμετοχών αγωνιστικής – προαγωνιστικής να αποσταλούν σε ξεχωριστά έντυπα.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα το βρείτε στην σελ 75 προκήρυξη 2015-16 ΚΟΕ. Επισημαίνεται ότι Κολυμβητής χωρίς δελτίο αθλητικής ιδιότητας δεν θα μπορεί να συμμετέχει στους αγώνες. Εφιστούμε την προσοχή σας για σωστή αναγραφή των αριθμών δελτίων στις καταστάσεις συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Μετά το τέλος της πρώτης ενότητας των αγώνων (Σάββατο μεσημέρι) θα γίνει η συνάντηση των μελών της Περιφερειακής Επιτροπής και εκπροσώπων των συλλόγων της Περιφέρειας για τον αγωνιστικό προγραμματισμό αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των συλλόγων που θα παραβρεθούν στην παραπάνω συνάντηση να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για τυχόν έκτακτες Ημερίδες.

Επίσης θα πρέπει να μελετηθεί το συνοπτικό πρόγραμμα αγώνων τόσο σε επίπεδο περιφέρειας, όσο και στις εκδηλώσεις των συλλόγων ώστε να αποφευχθούν ταυτόσημες ημερομηνίες τέλεσης αγώνων μεταξύ των Συλλόγων της Περιφέρειας  Η ΚΟΕ στην οποία κοινοποιείται η παρούσα παρακαλείται για την διάθεση Ηλεκτρονικού Χρονομέτρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.