Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940 στη Θήβα

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις για τον επίσημο εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940 στη Θήβα. Το πρωί της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου τελέστηκε η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεωργίου. 

Επίσης, κατά τη διάρκεια της δοξολογίας, ευλογήθηκε από τον Σεβασμιώτατο το πιστό αντίγραφο της σημαίας του Ιερού Λόχου των Θηβών του 1877, που κεντήθηκε από τις μοναχές της Ι.Μ. Αγίου Ιωάννη Θεολόγου (Μαζαράκη), μετά από πρωτοβουλία του Συνδέσμου Αποστράτων και Εφέδρων Αξιωματικών Θήβας. Στο ιστορικό της σημαίας αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Σ.Α.ΕΦ.Α.Θ κ. Μπατσιούλας και στη συνέχεια παραδόθηκε σε νέους και νέες μέλη πολιτιστικών συλλόγων προκειμένου να παρελαύνει. 





Ακολούθησε ο Πανηγυρικός της Ημέρας από τον εκπαιδευτικό του 6ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας κ. Χαράλαμπο Λεοντάρη και εν συνεχεία εψάλη επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του Ηρώου και πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των στεφάνων, παρουσία αρχών και πλήθους κόσμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.