Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα των Αν. Ελ. Λιβαδειάς

Θέλω, με την επιστολή μου αυτή, με την ιδιότητα του προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Λιβαδειάς, να απευθύνω ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν στο, θετικό για το κίνημά μας και την πατρίδα μας, εκλογικό αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου 2015. Ειδικότερα θέλω να ευχαριστήσω:

1ον: Τους/τις  2381 Βοιωτούς/τές  που τίμησαν με την ψήφο τους το κίνημα  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αψηφώντας την χειραγώγηση που επιχειρήθηκε με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, που είχαν ως στόχο, αρχικώς την απογοήτευση των ψηφοφόρων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τελικώς την αποτροπή σχηματισμού προοδευτικής κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

2ον: Τους υποψήφιους Βουλευτές Βοιωτίας ,οι οποίοι με πάθος όργωσαν την Βοιωτία, ιδίοις εξόδοις, για να πείσουν για το ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ.

3ον: Τα μέλη των συντονιστικών επιτροπών Λιβαδειάς και Θήβας που είναι η ψυχή του  κινήματος.

4ον: Τους παλαιούς πολιτευτές του κινήματος που συμπαρατάχθηκαν και συμπαραστάθηκαν στον κοινό αγώνα μας.

5ον: Κάποιους φίλους (το εννοώ) με τους οποίους πορευτήκαμε μαζί από την άνοιξη του ’12, στήριξαν την κοινή προσπάθεια όλων μας, αλλά εδώ και λίγο καιρό αισθάνονται πικραμένοι. Εμείς θα συνεχίσουμε να συνομιλούμε πολιτικά μαζί τους και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε την πολιτική μας συμπόρευση στο μέλλον.

Συναγωνιστές, το μέλλον για την χώρα μας μόλις ξεκίνησε. Άς το κρατήσουμε στα χέρια μας ,μακριά από όσους το υπονόμευσαν κατά το παρελθόν.

Λιβαδειά 24/09/2015

Ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής ΑΝ.ΕΛ. Λιβαδειάς
Γιάννης Ιωάννου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.