Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Φθιώτιδος στον Μητροπολίτη Καρπενησίου

Στο Καρπενήσι μετέβη σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος προκειμένου να επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Νικόλαο και να του ευχηθεί για τις άγιες ημέρες του Δεκαπενταγούστου, μετά μάλιστα από την δοκιμασία της υγείας του. Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου υποδέχθηκε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος στο Γραφείο του Επισκοπείου και είχε μαζί του μια πατρική και αδελφική συζήτηση επί πολλή ώρα.

Την χαρά του εξέφρασε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος που βρήκε τον Γέροντα σε πολύ καλή κατάσταση μάλιστα σε ημέρα και ώρα που δεχόταν ιερείς και άλλους επισκέπτες και μετά από λίγο είχε υπηρεσιακό συμβούλιο.

Η συζήτηση ήταν ευχάριστη και περιστράφηκε στα Εκκλησιαστικά και κοινωνικά θέματα, για τα οποία η κρίση του αγίου Καρπενησίου είναι πάντοτε συνετή και σοφή, καθότι είναι γνωστό σε όλους το εκκλησιαστικό ήθος, η σοβαρότητα και η ευαισθησία του.  

Με πολλές ευχαριστίες για την αγάπη του προέπεμψε ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Νικόλαος τον Μητροπολίτη μας και του ευχήθηκε καλή δύναμη για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων των πνευματικών εκδηλώσεων της Μητροπόλεως Φθιώτιδος, που είναι αφιερωμένες στη δύναμη της προσευχής. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.