Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Ενημέρωση από Βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η τερατογένεση του παλιού πολιτικού συστήματος για όσα δεν κατάφερε το ίδιο να αλλάξει. Πολλά στελέχη του έχουν διατελέσει υπουργοί στο παρελθόν αλλά και στη διαχείριση της εξουσίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου στη διάρκεια τηλεοπτικής του παρουσίας, ενώ για την προσπάθεια πολιτικής μεταμφίεσης του Τσίπρα είπε: 

«Ο Τσιπρας δεν έκανε στροφή προς το κέντρο αλλά προς το Βερολίνο και τη Μέρκελ. Όταν μιλά για ανάπτυξη και επενδύσεις είναι σαν τον μουσουλμάνο που αναγκάζεται να απαγγείλει το ΠΙΣΤΕΥΩ παπαγαλιστί αλλά προφανώς δεν το εννοεί ούτε το πιστεύει».

Ο βουλευτής Ηρακλείου συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως τα δείγματα  της ολιγομηνης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι απογοητευτικά: «Αθέτηση, όλων μα όλων, των προεκλογικών υποσχέσεων και του λεγόμενου προγράμματος Θεσσαλονίκης που πήρε επάξια θέση στο ράφι δίπλα-δίπλα με τα Ζάππεια του κ. Σαμαρά. Ταυτόχρονα επέδειξε πλήρη ανικανότητα για τη διαχείριση των σοβαρών θεμάτων της χώρας που οδήγησε στην ανάγκη για νέο μνημόνιο».

Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι χρήσιμη, ούτε ως ψήφος διακυβέρνησης, ούτε ως ψήφος αντιπολίτευσης, είπε μεταξύ άλλων:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει στρατηγική συμμαχιών. Θεωρεί ότι αυτοδύναμος μπορεί να προχωρήσει. Αυτό είναι το πρώτο μείον για τη χώρα γιατί δεν μπορεί να θέσει από μόνος του το ζήτημα  της επαναδιαπραγμάτευσης για τα μέτρα που υπέγραψε πριν μερικές εβδομάδες ο ίδιος ο κ. Τσιπρας. Αλλά και ως Αντιπολίτευση, η ψήφος είναι επίσης άχρηστη. Τι θα αντιπολιτευθεί;

Το μνημόνιο και τα μέτρα που πρότεινε και υπέγραψε; Είναι λοιπόν η πιο άχρηστη ψήφος σ αυτές τις εκλογές, αυτή προς το ΣΥΡΙΖΑ, εκτός κι αν αλλάξει τακτική και μπει στην αντίληψη των πραγμάτων που έχουν να κάνουν με την αναγκαία εθνική συνεννόηση και τη συνεργασία για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο».

Για τον κ. Κεγκέρογλου η μόνη χρήσιμη ψήφος είναι αυτή στο ΠΑΣΟΚ: «Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ έχει καθοριστική σημασία και αποτελεί την πιο χρήσιμη για τη χώρα και τους πολίτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στον κρατισμό και έχει αλλεργία με την ιδιωτική πρωτοβουλία ενώ η Νέα Δημοκρατία αποθεώνει την αγορά και απεχθάνεται το κοινωνικό κράτος. Το ΠΑΣΟΚ πιστεύει στην συνεργασία του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα στο πλαίσιο της παραγωγικής και αναπτυξιακής αναδιάρθρωσης αλλά και στην αναγκαιότητα ενός βιώσιμου κοινωνικού κράτους που προϋποθέτει προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Μόνο με συγκεκριμένο σχέδιο Εθνικής ανασυγκρότησης και πολιτικής υποστήριξης μπορεί να βγει ο τόπος από την κρίση».

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του κ. Βασίλη Κεγκέρογλου στο παρακάτω λινκ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.