Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Παραμύθια το ότι γίνονται κανονικά οι αγορές στο εξωτερικό μέσω καρτών

Παραμύθια τελικά είναι η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών ότι οι πολίτες μπορούμε πλέον να κάνουμε online αγορές στο εξωτερικό μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών Ελληνικών τραπεζών.

Δοκιμάσαμε αρκετές φορές να πραγματοποιήσουμε αγορές από εταιρείες του εξωτερικού με τις οποίες συνεργαζόμαστε επαγγελματικώς, αλλά οι αγορές δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν. Κατόπιν, επικοινωνήσαμε με τα αρμόδια τμήματα της Εθνικής Τράπεζας και της Alpha Bank και μας επιβεβαίωσαν τις αρχικές μας υποψίες, ότι δηλαδή ισχύουν ακόμα τα capital controls στις αγορές από εξωτερικό μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών...

Όσο για τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Οικονομικών περί άρσης των capital controls, αυτοί που έδωσαν την εντολή για την έκδοσή τους, γνωρίζουν καλύτερα από εμάς τους λόγους που τους ώθησαν σε αυτή την κίνηση... Ίσως τα άτομα που εκδίδουν αυτές τις ανακοινώσεις δεν κάνουν αγορές στο εξωτερικό μέσω Internet ή αν κάνουν, τις κάνουν με άλλους τρόπους... Ωστόσο, πέρασαν επιτυχώς το μήνυμα ότι έγινε άρση των capital controls, άσχετα αν δεν έγινε, αφού όλοι γνωρίζουμε την ύπαρξη συστημικών μέσων ενημέρωσης και τους λόγους ύπαρξής τους.

Η Λαλιά της Ρούμελης είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ μέσο ενημέρωσης και γράφει πράγματα και καταστάσεις όπως είναι, ανεξάρτητα αν πειράζουν κάποια άτομα... Προέχει η έγκυρη και επαληθευμένη ενημέρωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.