Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση της Τελείας για το δημοψήφισμα

Μετά από την επικράτηση του ΟΧΙ στην σκέψη όλων των στελεχών της ΤΕΛΕΙΑΣ είναι οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι γυναίκες, οι μονογονεϊκές οικογένειες, τα ΑΜΕΑ και ο εν γένει ιδιωτικός τομέας και Δημόσιος τομέας, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα νοιαστούμε  για  τα πρωτοπαλίκαρα του ΟΧΙ και του ΝΑΙ, όπως πχ. ο κ Καμμένος που πληρώνει με ΑMERICAN EXPRESS την πολυτελή διαμονή του στο FOUR SEASON, και  που φρόντισαν εγκαίρως να βγάλουν τα χρήματά  τους εκτός  Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος. 

Οι τράπεζες κλειστές, τα μαγαζιά άδεια, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα σε άδεια άνευ αποδοχών για απροσδιόριστο διάστημα, οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο χωρίς μισθούς, οι συνταξιούχοι χωρίς συντάξεις και οι Ευρωπαίοι ξεκάθαρα αρνητικοί απέναντι στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνουν μόνο ένα πράγμα.

Αδιέξοδο και κοινωνική έκρηξη!! Το ίδιο είχε γίνει στην Αργεντινή όταν κάποια στιγμή κουράστηκαν και έδιωξαν το ΔΝΤ και σε λιγότερο από μία βδομάδα έδιωξαν τους αντίστοιχους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ με ελικόπτερα.

Ο κόσμος όμως στην Αργεντινή και μετά από 15 χρόνια είναι ακόμα στους δρόμους και κάτω από τα όρια της φτώχιας!!! Δυστυχώς έρχονται πολύ δύσκολες μέρες και θα πληγούν περισσότερο αυτοί που ψήφισαν ΟΧΙ επειδή νόμιζαν ότι δεν είχαν τίποτε άλλο να χάσουν, γιατί τώρα θα δουν ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα και ταυτόχρονα θα νοιώθουν υπεύθυνοι ότι με την συναισθηματική επιλογή τους έμειναν παράλογα νηστικά  τα παιδιά τους.

Η ΤΕΛΕΙΑ μόνη πλέον απέναντι σε όλους τους καταστροφείς της Ελλάδος που παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον, πιστεύει ότι μόνο μια κυβέρνηση συνασπισμού μικρώνμάτων με μπροστάρηδες έμπειρους αυτοδιοικητικούς, επιτυχημένους με βιογραφικά στη ζωή και στη δουλειά, ανθρώπων αλλά και άφθαρτων ανιδειοτελών πολιτικών, και με μια γενναία αναθεώρηση του αντιαναπτυξιακού Συντάγματος είναι η μόνη λύση για να απελευθερωθούν οι αναπτυξιακές δυνάμεις της χώρας μας. 

Ελπίζουμε ότι θα διαψευσθούμε  και σύντομα να έχουμε επωφελή συμφωνία, σε αντίθετη περίπτωση όμως θα είμαστε εκεί για να βάλουμε ΤΕΛΕΙΑ στον κατήφορο.
   
Κατσίκης Βασίλειος- Δικηγόρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.