Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Θερμά συγχαρητήρια στην Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Γαλαξειδίου για διακρίσεις σε διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Μαίρη Ανδρεοπούλου, συγχαίρει την Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Γαλαξειδίου και τον διευθυντή της κ. Στέλιο Μοσχονά για τις πολυάριθμες διακρίσεις στον Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νότιας Ευρώπης που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη στις 26/02/2015 – 01/03/2015.

Οι σπουδαστές της Σχολής, στο πλαίσιο αυτού του απαιτητικού Διαγωνισμού, με συμμετοχές από όλο τον κόσμο, απέσπασαν συνολικά 17 βραβεία (1 αργυρό, 8 χάλκινα και 8 επαίνους) σκιαγραφώντας την τουριστική εκπαίδευση και τον Δήμο μας ως δυναμικούς παίκτες στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο του Τουρισμού. Η καθοδήγηση και υποστήριξη των καθηγητών μαγειρικής κ. Μπαϊράμη Λευτέρη, ο οποίος είναι και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Δελφών, και του κ.Αγουρίδη Άγγελου υπήρξε καθοριστική για την σπουδαία διάκριση και τους συγχαίρουμε θερμά.

Αισθανόμαστε υπερηφάνεια και ικανοποίηση για την επιτυχία αυτής της σημαντικής δομής που βρίσκεται στον Δήμο μας, με την οποία πάντα η επικοινωνία και η σύμπραξη χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, συνέπεια και δημιουργικότητα. Θα βρισκόμαστε πάντα σε ανοικτό διάλογο και συνεργασία μαζί τους για οποιαδήποτε δράση συντελεί στην αναβάθμιση και ανάδειξη του Τουρισμού του Δήμου Δελφών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.