Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Παράσταση Καραγκιόζη στο ΚΔΑΠ-μεΑ

Η θεατρική ομάδα των Ναυπάκτιων μαθητών, αποτελούμενη από τους Βασίλη Νικόπουλο, Κατερίνα Νικοπούλου, Βασίλη Μεντζά και Αλίκη Παπακωστοπούλου, παρουσίασε την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 17.30 στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ-μεΑ του Δήμου Ναυπακτίας (Αθ. Νόβα 67 Λαγκαδούλα) την παράσταση ΄΄ο Καραγκιόζης και ο Καλικάνζαρος΄΄.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος γονέων-κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου και το ΚΔΑΠ-μεΑ του Δήμου Ναυπακτίας.

Η εκδήλωση αποσκοπούσε:

α. Στην ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού περίγυρου για την πρόληψη του κοινωνικού αποκλεισμού σε σχέση με την ειδική αγωγή και τη διαφορετικότητα.
β. Να γνωρίσουν οι μαθητές ότι μπορούν να συνυπάρχουν, να κάνουν κοινές δραστηριότητες και να διαπιστώσουν ότι τα άτομα με αναπηρία είναι άνθρωποι σαν και αυτούς με συναισθήματα που έχουν ανάγκη για επικοινωνία.

Την παράσταση παρακολούθησαν, μαθητές των τελευταίων τάξεων του 7ου Δημοτικού, τα παιδιά του ΚΔΑΠ-μεΑ, γονείς, δάσκαλοι, ο Διευθυντής του Σχολείου κος Σταύρος Μουτόπουλος, οι εργαζόμενοι στο ΚΔΑΠ-μεΑ και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΝ κος Κων/νος Νούλας. Της παράστασης προηγήθηκε η από κοινού (παιδιά σχολείου και ΚΔΑΠ-μεΑ) δράση με θέμα το δένδρου της φιλίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.