Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Μιλτιάδης Τζαλαζίδης: Ο αρχηγός κόμματος που πήρε μόνο μία ψήφο στις εκλογές!

Κατά καιρούς υπήρχαν μορφές και μορφές ανθρώπων που εμφανίστηκαν στα πολιτικά πράγματα διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών. Από τον Δελαπατρίδη έως έναν υποψήφιο που τριγυρνούσε στην πλατεία Συντάγματος πάνω σε ένα λευκό άλογο, διεκδικώντας την ψήφο των πολιτών.

Αυτό βέβαια που πέτυχε ο Μιλτιάδης Τζαλαζίδης δεν έχει ιστορικό προηγούμενο, όχι μόνο στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, αλλά παγκοσμίως.

Ο 83χρονος κτηματίας κατάφερε να σημειώσει δύο αξιοζήλευτα ρεκόρ στις εκλογές της Κυριακής. Το πρώτο να πάρει μία και μόνη ψήφο. Αν δεν είναι η δική του, τότε αποτελεί και σε αυτό μοναδική περίπτωση. Ρεκόρ δεύτερο: Δημιούργησε ένα κόμμα που το όνομά του είναι… σιδηρόδρομος. Ο τίτλος του: Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Οχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.).

Ο κ. Τζαλαζίδης δεν είναι πρώτη φορά που πολιτεύεται. Η διαδρομή του είναι μακρά, μια και έχει διατελέσει στο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής με τη ΔΗΑΝΑ του Κωστή Στεφανόπουλου. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Ενωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και το 2004 συνέπραξε με το ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα.

Στις εκλογές του 2009 έφτιαξε με το δικό του κόμμα Χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέη, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος, το οποίο κατήλθε μόνο στη Β΄ Αθηνών συγκεντρώνοντας το αξιοζήλευτο 0,14%, που σε απόλυτο αριθμό ήταν 1.375 ψήφοι.

H φράση «χαρίζω οικόπεδα» αποτελεί βασική θέση και εξαγγελία του κ. Τσαλαζίδη, ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι ιδιοκτήτης μιας έκτασης 30.000 στρεμμάτων στα Γρεβενά, στη θέση Μουσταφά, την οποία υπόσχεται να μοιράσει στον λαό.

Στις εκλογές του Μαΐoυ του 2012 το… κόμμα άλλαξε περιφέρεια και κατέβηκε σε Α΄ Αθηνών και Περιφέρεια Αττικής, συγκεντρώνοντας μόλις 199 ψήφους από τις 1.375 του 2009. Η κατηφόρα όμως συνεχίστηκε και συνέθλιψε το φιλόδοξο εγχείρημα του κ. Τζαλαζίδη, που έλαβε μία και μόνη ψήφο…

Νίκος Ελευθερόγλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.