Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

O Σύλλογος Γυναικών Μαριολάτας απέκτησε στέγη

Ο Πολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος των απανταχού γυναικών Μαριολάτας-ΒΟΙΟΝ», που εδρεύει στη Μαριολάτα, αποκτά το δικαίωμα χρήσης του προαυλίου και ενός στεγασμένου βοηθητικού χώρου 40 τ.μ. του δημοτικού σχολείου του χωριού για τα επόμενα 5 χρόνια. Το κυρίως κτίριο του δημοτικού σχολίου έχει παραχωρηθεί για δωρεάν χρήση ως αποθηκευτικού χώρου και χώρου έκθεσης-συντήρησης αρχαιολογικών ευρημάτων της περιοχής στην 24η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Λαμίας.

Με την απόφαση χρήσης των χώρων του δημοτικού σχολείου, ο Σύλλογος Γυναικών θα μπορεί να προβαίνει με άνεση, ευκολία και χωρίς περιορισμούς ή στενότητα σε διενέργεια και υλοποίηση των δραστηριοτήτων του, ενώ οι χώροι θα αξιοποιηθούν ακόμα περισσότερο με τη φροντίδα του ίδιου του Συλλόγου, αφού σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Δήμου Δελφών, ο Σύλλογος υποχρεούται να προβεί στη στοιχειώδη συντήρηση και επαρκή αξιοποίηση των χώρων που του παραχωρήθηκαν.

Με τη λήξη της σύμβασης παραχώρησης χρήσης, υπάρχει η δυνατότητα εκ νέου ανανέωσής της ύστερα από σχετικό αίτημα του Τοπικού Συμβουλίου της Τ.Κ. Μαριολάτας προς το δήμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.