Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Στη Γρανίτσα το 26ο Πανευρυτανικό Αντάμωμα

To Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων σας προσκαλεί στο θεσμικό πλέον 26ο Πανευρυτανικό Αντάμωμα στη Γρανίτσα Ευρυτανίας με παραδοσιακή ντόπια Δημοτική ορχήστρα και με τα χορευτικά των Συλλόγων της Ο.Ε.Σ. (στη θέση Πλατανιάς) την Κυριακή 03-08-2014.

Η Ο.Ε.Σ. απευθύνει ειδικό κάλεσμα στην Απανταχού Ευρυτανική Νεολαία που τη θεωρούμε απαραίτητη για τη συνέχιση της ύπαρξης και της διατήρησης τόσο των πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού μας και των σκοπών τους οποίους αυτά υπηρετούν, όσο της Ο.Ε.Σ.

Καλούμε τους πολιτιστικούς Συλλόγους και συγχρόνως απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους Ευρυτάνες & Ευρυτάνισσες, και των απανταχού στα πλαίσια του Ανταμώματος και των εκδηλώσεων της Ο.Ε.Σ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Κατά την διάρκεια του γεύματος μπορούν οι Αξιωματούχοι της περιοχής να καθίσουν ανάμεσα στα μέλη και στους φίλους της Ομοσπονδίας και τούτο –γιατί λόγω των οικονομικών δυσχερειών δεν θα υπάρξει ειδικό τραπέζι για τους επισήμους.

Υ.Γ. Για το Αντάμωμα Ευρυτάνων που διοργανώνει η Ο.Ε.Σ στην Γρανίτσα θα υπάρχει μισθωμένο λεωφορείο από Αθήνα προς Γρανίτσα με επιστροφή αναχώρηση 02-08-2014 14.00μ.μ. Για κρατήσεις κ πληροφορίες επικοινωνήστε άμεσα με τον κ. Μώκα Κων. Αναπ. Γραμματέα στο 6979345312.

Φωτογραφία: C.zacharakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.