Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

O Ερασιτεχνικός Αλιευτικός & Ναυταθλητικός Όμιλος Γλυφάδας "Ο Γλάρος" απέκτησε στέγη

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δωρίδος συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε την παραχώρηση χωρίς χωρίς αντάλλαγμα, της χρήσης χώρων της αίθουσας πολιτιστικών εκδηλώσεων του δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Γλυφάδας Δωρίδος στον Ερασιτεχνικό Αλιευτικό και Ναυταθλητικό Όμιλο Γλυφάδας "Ο Γλάρος", που εδρεύει στην ίδια κοινότητα, προκειμένου χρησιμεύσουν σ’ αυτόν ως γραφείο και χώρος συνεδριάσεων των διοικητικών του οργάνων.

Οι χώροι που θα παραχωρηθούν και ο προγραμματισμός χρήσης τους θα γίνουν-γίνονται κατόπιν συνεννόησης του Δ.Σ. του ομίλου με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Τ.Κ. και σύμφωνα με τις υποδείξεις του, αφού η ίδια αίθουσα χρησιμοποιείται και από άλλους κοινωνικούς φορείς στους οποίους έχει παραχωρηθεί η χρήση προγενέστερα της παρούσης παραχώρησης, με την προϋπόθεση της συντήρησης σε καλή κατάσταση και τήρησης της ευταξίας των χώρων, ευθύνη του Δ.Σ. του ομίλου έναντι των εκπροσώπων του Δήμου.

Η τυχόν στο μέλλον δυνατότητα και εκτίμηση του Δήμου για προγραμματισμό διαμόρφωσης – επισκευής των παραχωρούμενων χώρων ή η ανάγκη στέγασης υπηρεσιών του είναι αυτοτελής, υπερισχύει και δεν δεσμεύεται από την ως άνω παραχώρηση.

Ο νεοϊδρυθείς με την επωνυμία «Ερασιτεχνικό Αλιευτικός & Ναυταθλητικός Όμιλος Γλυφάδας – Ο Γλάρος» με έδρα την Τ.Κ. Γλυφάδας Δήμου Δωρίδος, με αίτησή του από την 8η-5-2014 ζήτησε την παραχώρηση χώρου δημοτικού ακινήτου – αίθουσας, προκειμένου του χρησιμεύσει για τη στέγαση των γραφείων του και τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, προϋπόθεση απαραίτητη προκειμένου λάβει Α.Φ.Μ. από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. και λειτουργήσει πλήρως προς την κατεύθυνση των σκοπών ίδρυσής του.

Ο παραπάνω όμιλος – σύλλογος, από το σκοπό της ίδρυσής του και την σύμφωνα με το καταστατικό λειτουργία του, δραστηριοποιείται σοβαρά στο κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής και παρέχει υπηρεσίες προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, κυρίως σε ότι αφορά την ασφαλή και λελογισμένη χρήση και εκμετάλλευση της θάλασσας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.