Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων σε Μακρινή και Μηλιά Δωρίδος

H Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Δωρίδος συνεδρίασε και κατά πλειοψηφία αποφάσισε τη Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στις Τ.Κ. Μακρινής και Μηλιάς, με απευθείας ανάθεση σε τεχνική εταιρεία της περιοχής. Τα έργα αναμένεται ότι θα ολοκληρωθούν εντός 4 μηνών από την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού μεταξύ των 2 πλευρών. Συγκεκριμένα:

Στην τοπική κοινότητα Μακρινής θα διαμορφωθεί ο χώρος της πλατείας που έχει γίνει "πρόσφατα" -αλλά ξεκίνησε να γίνεται το 2002 σύμφωνα με σχετική απόφαση που υπέγραψε ο τότε Δήμαρχος Τολοφώνος, Δημήτρης Διαμαντής- στην οδό Ιωάννου Κ. Καραμάνου, πλησίον οικίας Γ. Καραμάνου και θα κατασκευαστούν ζαρτινιέρες και κράσπεδα, ώστε να διαμορφωθεί η οδός διέλευσης και να αποτρέπει το παρκάρισμα. 

Στην τοπική κοινότητα Μηλιάς θα πλακοστρωθούν τμήματα κοινόχρηστων χώρων. Τα ποσά που αντιστοιχούν στην Μακρινή είναι 1.603,41€ και στη Μηλιά 1.972,01€.

Μειοψήφισε το αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Κωνσταντίνος Κουτσούμπας, με τη σημείωση ότι οι αποφάσεις για την με απευθείας ανάθεση εκτέλεση έργων θα πρέπει να προβλέπουν την παρακολούθηση του κάθε έργου από τον Πρόεδρο της αντίστοιχης Τοπικής Κοινότητας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.