Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Το θεατρικό έργο «Η ΚΟΥΒΑΡΔΟΥΠΟΛΗ» στο Γαλαξίδι

Η θεατρική ομάδα ΟΝ.ΤΑ του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλαξειδίου παρουσιάζει την Παρασκευή 25 Απριλίου στις 8:00μ.μ. στο Παρθεναγωγείο Γαλαξιδίου το θεατρικό έργο «Η ΚΟΥΒΑΡΔΟΥΠΟΛΗ». Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η θεατρική ομάδα ΟΝ.ΤΑ του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλαξιδίου παρουσιάζει ένα νέο θεατρικό έργο με τίτλο: «Η ΚΟΥΒΑΡΔΟΥΠΟΛΗ». Το θέμα του πολύ επίκαιρο και απασχολεί σίγουρα, λόγο και της οικονομικής κρίσης στην οποία όλοι λίγο πολύ βρισκόμαστε, πολλά νιόπαντρα ζευγάρια που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη νέα γι’ αυτά πραγματικότητα.

Η υπόθεση του έργου, καταπιάνεται με ην ιστορία ενός νιόπαντρου ζευγαριού, της Κατερίνας και του Γιάννη. Το ζευγάρι αυτό, μόλις παντρεύτηκε, μετακόμισε από την Αθήνα που ζούσε σε μια επαρχιακή κωμόπολη της Θεσσαλίας στην Κερασούπολη. Εκεί, όπου είναι και τόπος καταγωγής του Γιάννη, έβαλαν όλες τις οικονομίες τους και άνοιξαν ένα μοντέρνο παντοπωλείο – ντελικατέσεν. Μάλιστα, για να το ολοκληρώσουν, χρειάστηκε να πάρουν κι ένα δάνειο από την τράπεζα. Κι ενώ πίστευαν, ότι με το εγχείρημα αυτό, θα άλλαζε η ζωή τους και θα πραγματοποιούνταν όλα όσα είχαν μέχρι τότε ονειρευτεί, η πραγματικότητα φαίνεται, δεν ήταν με το μέρος τους…

Οι ονειροπόλοι ταξιδευτές (ΟΝ.ΤΑ), τα παιδιά της θεατρικής μας ομάδας, παρόλη τη μεγάλη πίεση των σχολικών τους υποχρεώσεων, αφιέρωσαν για άλλη μια χρονιά, αρκετό από τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους και συνεχίζουν απτόητοι το ταξίδι τους, που με τόσο κέφι και με τόση αγάπη ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται:

ΗΛΙΑΝΑ ΓΡΙΒΑ: στο ρόλο της Κατερίνας
ΘΑΝΟΣ ΜΑΜΑΡΕΛΗΣ : στο ρόλο του Γιάννη
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΟΥΡΜΕΤΗΣ: στο ρόλο του Αρίστου
ΤΖΟΒΑΝΑ ΚΕΛΜΕΝΤΙ : στο ρόλο της Αθηνάς
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΔΑΚΗΣ: στο ρόλο του θείου Παναγιώτη
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΡΟΚΑΛΑΜΟΥ: στο ρόλο της Αντιγόνης, της δικηγόρου
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣ: στο ρόλο του Σταύρου, του δικαστικού κλητήρα

Οι συντελεστές του έργου είναι:
Συγγραφέας και σκηνοθέτης: Νίκος Παρισούλης.
Σκηνικά: Καίτη Σκούρτη
Επιμέλεια φωτισμού και ήχου: Γιώργος Κεχαγιάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.