Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας της FUTURE LIBRARY

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δομοκού συμμετέχει και φέτος στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας της FUTURE LIBRARY με τίτλο: «Αντίθετοι κόσμοι». Καλούμε όσους επιθυμούν να στηρίξουν τις καλοκαιρινές δράσεις της Βιβλιοθήκης μας να δηλώσουν συμμετοχή ως:

  • εμψυχωτής/ρια κάποιας δημιουργικής δραστηριότητας όπως: αφήγηση παραμυθιού, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, καλλιτεχνικές κατασκευές, ταξίδια μέσα στην πόλη, αφήγηση και βόλτες μέσα στα βιβλία, περιπάτους στην ιστορία της περιοχής κ.α.
  • Υποστήριξη του εμψυχωτή στη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων: αν αγαπάς τα παιδιά και σου αρέσουν οι δημιουργικές δραστηριότητες, μπορείς να γίνεις το "δεξί" χέρι του εμψυχωτή και να μοιραστείς τον ενθουσιασμό των παιδιών.
  • Ψηφιακή καταγραφή της Καλοκαιρινής Εκστρατείας (φωτογραφίες, βίντεο): φωτογραφίες, βίντεο, καθώς και μικρές συνεντεύξεις των συμμετεχόντων αποτελούν στοιχεία της καταγραφής.

 Δηλώσεις συμμετοχής από 1.4.2014 έως 8.4.2014

 ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 

To Future Library, σε συνεργασία με την Δημοτική βιβλιοθήκη Δομοκού, θα χορηγήσει σε κάθε εθελοντή βεβαίωση εθελοντικής προσφοράς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλ.2232350221, email: e.zisopoulou@domokos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.