Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Σε δημοπρασία ελαιοκτήματα για καλλιέργεια

H Οικονομική Επιτροπή Δήμου Δελφών συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα τη διενέργεια πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση των ελαιοκτημάτων του Δήμου στις θέσεις «Άγιος Συμεών», «Άγιοι Απόστολοι» (δύο ελαιοτεμάχια) και «Κάστρο» κτηματικής περιφέρειας Άμφισσας. Οι καλλιεργούμενες εκτάσεις βρίσκονται στη κτηματική περιφέρεια Άμφισσας στις θέσεις: 

  • «Άγιος Συμεών» έκταση 3000τ.μ. με 48 ελαιόδενδρα 
  • «Άγιοι Απόστολοι» έκταση 1430τ.μ. με42 ελαιόδενδρα 
  • «Άγιοι Απόστολοι» έκταση 2000τ.μ. με 23 ελαιόδενδρα και 
  • «Κάστρο» έκταση 1541τ.μ. με 48 ελαιόδενδρα 

Η δημοπρασία είναι φανερή και προφορική, διεξάγεται δε κατά την ορισθείσα ημέρα και ώρα που αναφέρεται παρακάτω. Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφ' όσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές. Για τη συνέχιση της δημοπρασίας και πέραν της οριζόμενης ώρας αποφασίζει η Επιτροπή , η απόφαση της οποίας καταχωρείται στα πρακτικά. 

Οι προσφορές των πλειοδοτών αναγράφονται στα πρακτικά κατά σειρά εκφωνήσεως μετά του ονοματεπωνύμου του πλειοδότη. Πάσα προσφορά είναι δεσμευτική δια τον εκάστοτε πλειοδοτούντα, η δέσμευση δε αύτη μεταφέρεται αλληλοδιαδόχως από τον πρώτο στους ακόλουθους και επιβαρύνει οριστικώς τον τελευταίο πλειοδότη. 

Αν κάποιος πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου, οφείλει να δηλώσει τούτο προς την επί της δημοπρασίας επιτροπή, προ της ενάρξεως του συναγωνισμού, παρουσιάζοντας και το προς τούτο νόμιμο πληρεξούσιο έγγραφο, αλλιώς θεωρείται ότι μετέχει για δικό του λογαριασμό. 

Η απόφαση της επί της δημοπρασίας επιτροπής περί αποκλεισμού ενδιαφερομένου να συμμετάσχει στη δημοπρασία, επειδή δεν πλήρη τους υπό της οικείας διακηρύξεως προβλεπόμενους όρους, αναγράφεται στα πρακτικά. 

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 29/04/2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00-12:00, στο Δημοτικό κατάστημα Δήμου Δελφών, Πλ. Κεχαγιά στην Άμφισσα. Αν η δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα, επαναλαμβάνεται την 06/05/2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00-12:00 στον ίδιο χώρο. Αν και στην περίπτωση αυτή, η δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα, επαναλαμβάνεται και μπορεί να συμμετάσχει σε αυτήν οποιοσδήποτε, την 13/05/2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00-12:00 στον ίδιο χώρο. 

Κατώτατο όριο προσφοράς ορίζεται: 

  • Για το ελαιόκτημα στη θέση «Άγιος Συμεών» με 48 ελαιόδενδρα το ποσό των 192,00€ 
  • Για το ελαιόκτημα στη θέση «Άγιοι Απόστολοι» με 42 ελαιόδενδρα το ποσό των 168,00€ 
  • Για το ελαιόκτημα στη θέση «Άγιοι Απόστολοι» με 23 ελαιόδενδρα το ποσό των 92,00€ 
  • Για το ελαιόκτημα στη θέση «Κάστρο» με 67 ελαιόδενδρα το ποσό των 268,00€ ετησίως. 

Περισσότερα ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.