Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Διοργάνωση του περιφερειακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 6Χ6 – 7Χ7

Ο Δήμος Δελφών στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά το περιφερειακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 6Χ6-7Χ7. Τα τελευταία χρόνια η Δημοτική Κοινότητα Άμφισσας διοργάνωνε το Τουρνουά στην Άμφισσα με μεγάλη επιτυχία, με αποτέλεσμα να έχει γίνει θεσμός και αναφορά σαν διοργάνωση στην ευρύτερη περιοχή της πόλης μας, με τη συμμετοχή σε αυτό πλήθος ομάδων.

Φέτος το Τουρνουά γίνεται σε πόλεις που μπορούν να το φιλοξενήσουν λόγω αθλητικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα σε: Άμφισσα, Ιτέα, Γαλαξίδι, Δεσφίνα, Γραβιά και πραγματοποιείται από τις 22/4 έως 11/5/2014. 

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το εν λόγω Τουρνουά δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουν όλοι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο σε υγιείς βάσεις χωρίς σκοπιμότητες και ακρότητες. 

Επίσης δίνει τη δυνατότητα μέσα από τη διαδικασία των παιχνιδιών ανά την περιφέρεια του Δήμου να αναδειχτεί ο αθλητικός τουρισμός. Η διαδικασία του Τουρνουά θα είναι ως εξής: σε κάθε πόλη θα γίνει από ένα πρωτάθλημα ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή κατά τόπους. Οι πρώτες ομάδες από όλα τα πρωταθλήματα θα φιλοξενηθούν να παίξουν την τελική φάση που θα βγάλει και τον πρωταθλητή του Τουρνουά στην Γραβιά. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.