Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Σύσκεψη εργασίας για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3/12 σύσκεψη εργασίας για την κατάσταση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Συμμετείχαν η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μ. Τριανταφύλλου, ο Δ/ντης της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Ν. Μαρκαντώνης, εκπρόσωποι του Σωματείου εργαζόμενων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, ο Πρόεδρος του ΕΚΜ Μ. Θεοφιλάτος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γ. Ατσαλάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου νεφροπαθών κ. Γεωργίου, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Θ. Μαργαρίτης, ο εκπρόσωπος του νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Κ. Κουστας, ο πρόεδρος του Δημοτικου Συμβουλίου Γ. Κασσαβέτης, ο αντιδήμαρχος Δ. Κοταντάκης και πολίτες.

Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, δήλωσε ότι ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν διογκωθεί τα προβλήματα αφενός μεν λόγω της οικονομικής κρίσης και της μείωσης των πόρων της δημόσιας Υγείας, αφετέρου λόγω της λειτουργίας του νέου Νοσοκομείου στο Αγρίνιο και της αφαίμαξης προσωπικού από το Νοσοκομείο Μεσολογγιού. Το πρόβλημα δεν είναι τοπικιστικό, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί η μετακίνηση προσωπικού και οι τακτικές που μπορούν να οδηγήσουν σε ξαφνικό θάνατο το Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν οι τοποθετήσεις όλων των παρευρισκομένων και στο τέλος της σύσκεψης αποφασίστηκε:

Να γίνει άμεσα συνάντηση με το νέο Διοικητή και Υποδιοικητή του διασυνδεδεμένου Νοσοκομείου Αγρινίου – Μεσολογγίου.

Να επιδιωχθεί συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Να πραγματοποιηθεί σύντομα νέα, πιο διευρυμένη συνάντηση, μετά από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα, για να ξεκινήσει πλατιά ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.