Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ένα λυχναράκι γεμάτο ευχές για το Μουσείο των Δελφών

Η Ι’ ΕΠΚΑ σας προσκαλεί την Παρασκευή 20.12.2013 για να στολίσετε μαζί μας το χριστουγεννιάτικο δέντρο του μουσείου. Μικροί και μεγάλοι θα φτιάξουμε χειροποίητες κατασκευές με έμπνευση από τα πήλινα λυχναράκια που βρέθηκαν στην πρωτοβυζαντινή πόλη των Δελφών. 

Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά και οι ευχές σας θα είναι φυτιλάκι φωτός για τις άγιες ημέρες αλλά και για το χρόνο που έρχεται. 

2 σχόλια:

  1. Θα ήταν εφικτό να πάω κι εγώ, εάν με είχε καλέσει η Ι' ΕΠΚΑ Δελφών στον στολισμό του δέντρου της. Θα ακούσω την συμβουλή την δική σου όμως, μιας και σε θεωρώ αξιόπιστον: ''Παντρέψου με την πραγματικότητα!...''
    Θα πάω γιατί το θέλω και γιατί το διάβασα σε εσένα. Χρόνια Πολλά φίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Επίκουρε,
    Παρά το ότι δε σε κάλεσε η Ι΄ ΕΠΚΑ Δελφών στο στολισμό του δέντρου της -και ομολογώ ότι εκπλήσσομαι που το διαβάζω-, εκτιμώ ότι ίσως είναι καλό να πας, όχι τόσο για να σε μάθουν, αλλά πολύ περισσότερο για να απολαύσεις μία μοναδική εκδήλωση, που όπως γράφει η πρόσκληση, έχει την έμπνευή της σε πήλινα λυχναράκια που βρέθηκαν στην πρωτοβυζαντινή πόλη των Δελφών. Μόνο και μόνο για ιστορικούς λόγους, κρίνω σκόπιμο ότι αξίζει να παραβρεθώ στην εκδήλωση, αφού ομολογώ ότι δε θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν (για λυχναράκια της πρωτοβυζαντινής πόλης των Δελφών). Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμά μου όλη την εβδομάδα είναι πολύ πιεστικό, αποφάσισα να κλέψω λίγο χρόνο από τις υπόλοιπες δουλειές μου και να πάω στην εκδήλωση. Θέλω να ελπίζω ότι θα σε δω εκεί και θα γνωριστούμε από κοντά. Επίσης Χρόνια Πολλά αγαπητέ Επίκουρε, αν και θα ανταλλάξουμε ξανά ευχές λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.