Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2013» και στη Λιβαδειά

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, εν όψει των γιορτών, η ΟΝΝΕΔ πραγματοποιεί τη δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα», ενισχύοντας αυτή τη φορά τις πολύτεκνες οικογένειες που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ).

Αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη κοινωνική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, επιλέγουμε να σταθούμε δίπλα σε αυτές τις οικογένειες που χρειάζονται τη βοήθεια μας. Για το λόγο αυτό, συγκεντρώνουμε ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια και τα παραδίδουμε στους κατά τόπους Συλλόγους Πολυτέκνων. Οι πολύτεκνες οικογένειες που στο παρελθόν αποτελούσαν τον πυρήνα του κοινωνικού ιστού, είναι σήμερα οι μόνες που μπορούν βοηθήσουν στη λύση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας. 

Η δράση υποστηρίζεται από την ιστοσελίδα www.xmassmiles.gr στην οποία υπάρχει διαθέσιμη λίστα με τα είδη που συλλέγουμε και μπορεί να προσφέρει κανείς, ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα στάδια ολοκλήρωσης της προσπάθειας.

Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχει και η τοπική οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Λιβαδειάς, προκειμένου να ενισχύσει το  Σύλλογο Πολυτέκνων Λιβαδειάς. Η συγκέντρωση των τροφίμων και των λοιπών ειδών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου πρωινές ώρες (10:00πμ – 1:00μμ) στο κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο της πόλης μας, το Πεζόδρομο (χώρος πλησίον ΙΚΑ). Καλούμε λοιπόν, όλους όσους έχουν τη δυνατότητα, να συνεισφέρουν δωρίζοντας αγαθά  αλλά κυρίως διαδίδοντας την προσπάθειά μας με κάθε μέσο, ώστε να ντύσουμε το χαμόγελο κάθε παιδιού και να δώσουμε την ευκαιρία για ανθρώπινες Χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Λιβαδειάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.