Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

19χρονος έκλεψε τσάντα από αυτοκίνητο στην Αμφίκλεια αλλά τον έπιασαν σύντομα

Αστυνομικοί του Α.Τ. Αμφίκλειας συνέλαβαν χθες το απόγευμα στην Αμφίκλεια, έναν 19χρονο αλλοδαπό Αλβανικής υπηκοότητας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τσάντας σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας. Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι ο 19χρονος αφαίρεσε τσάντα από το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο της 72χρονης ημεδαπής, το οποίο ήταν σταθμευμένο και ανασφάλιστο στο υπαίθριο πάρκινγκ του Κοιμητηρίου Αμφίκλειας. Η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, επίσημα έγγραφα, κάρτες τραπέζης και άλλα προσωπικά της αντικείμενα.

Το θύμα αντιλήφθηκε αμέσως το δράστη και ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβγάν. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, σε συνδυασμό με κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη, τον οποίο μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος στην ευρύτερη περιοχή της Αμφίκλειας.

Ο συλληφθείς, που αναγνωρίσθηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα και είναι κάτοικος Αμφίκλειας, υπέδειξε στους αστυνομικούς το ακριβές σημείο, ευρισκόμενο σε αγροτεμάχιο της περιοχής, όπου είχε κρύψει επιμελώς την αφαιρεθείσα τσάντα, με αποτέλεσμα αυτή να βρεθεί χωρίς τα χρήματα αλλά με όλα τα υπόλοιπα έγγραφα και ακολούθως να αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά της.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.