Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Προς επίλυση το πρόβλημα άρδευσης σε Ανθήλη και Ροδίτσα

Πραγµατο̟ποιήθηκε σήµερα σύσκεψη στο γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, για την ε̟πίλυση του χρόνιου ̟προβλήµατος της άρδευσης των αγροτικών ̟περιοχών Ανθήλης και Ροδίτσας Λαµίας. 

Στη σύσκεψη ̟παραβρέθηκαν εκτός του Περιφερειάρχη κ. Κλέαρχου Περγαντά, ο ∆ήµαρχος Λαµιέων κ. Γιώργος Κοτρωνιάς, ο εντεταλµένος Περιφερειακός Σύµβουλός κ. Παναγιώτης Παρχαρίδης, ο Αντιδήµαρχος κ. ∆ηµήτρης Κούτρας, ο ̟πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισµών Λαµίας κ. Αθανάσιος Πα̟παθανασό̟πουλος, ο ̟πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ροδίτσας κ. Περικλής Τσεκούρας, ο ̟πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ανθήλης κ. Αθανάσιος Τζουβάρας, οι Γενικοί ∆/ντες της Περιφέρειας και ο ∆/ντης Ανα̟τυξιακού Προγραµµατισµού. 

Ο Περιφερειάρχης µετά το γόνιµο και ε̟ποικοδοµητικό διάλογο ̟που ̟προηγήθηκε µε όλους τους ̟παριστάµενους, α̟ποφάσισε ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναλαµβάνει την υ̟ποχρέωση να συντάξει κατ΄αρχήν, µε τις υ̟πηρεσίες της µελέτη σκο̟πιµότητας, ώστε να διερευνηθεί το κόστος της τελικής µελέτης και της συνολικής κατασκευής του έργου «αντικατάσταση του υφιστάµενου ανοικτού συστήµατος άρδευσης µε σύστηµα κλειστών αγωγών», ̟προκειµένου να ενταχθεί στο ε̟πόµενο κοινοτικό ̟πλαίσιο στήριξης 2014-2020, ενώ ̟παράλληλα θα ολοκληρωθούν οι ενταγµένες µελέτες των α̟παραίτητων λιµνοδεξαµενών, σύµφωνα µε την ανωτέρω µελέτη σκο̟πιµότητας για τις ο̟ποίες η Περιφέρεια έχει εξασφαλίσει τη χρηµατοδότηση. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.