Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Λεβαδειακός βρήκε τον... Λαμπρό δρόμο της πρώτης νίκης

Την πρώτη του νίκη στη Σούπερ Λιγκ πανηγύρισε πριν από λίγο ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας επιβλήθηκε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, χάρη στο γκολ του Λαμπρόπουλου στο 11ο λεπτό. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο.

Χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια φάση μπροστά από τις δύο εστίες, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 11΄ με την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ (1-0). Οι γηπεδούχοι είχαν το «πάνω χέρι» στη συνέχεια, απείλησαν με το Μάντζιο στο 23΄ (απέκρουσε ο Βελλίδης), αλλά η μεγαλύτερη ευκαιρία στα πρώτα 45 λεπτά χάθηκε από τους Γιαννιώτες.

Στο 32΄ από εξαιρετική πάσα του Ντε Βινσέντι, ο Ιλιτς βρέθηκε απέναντι από το Στρατηλάτη κι ενώ το γκολ φαινόταν εύκολη υπόθεση, το πλασέ του Σέρβου ήταν κακό και η μπάλα έφυγε άουτ. Και πάλι η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν αυτή που «άγγιξε» την ισοφάριση με το σουτ του Ντε Βινσέντι στο 53΄ να σταματάει στη συμβολή των δοκαριών του Στρατηλάτη.

Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν τα δοκάρια με τη συμπλήρωση μίας ώρας στο παιχνίδι. Ο Μάντζιος έδωσε στον Ορτένγκα, η κεφαλιά του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας ο Καπό απέτυχε να τη στείλει προ κενής εστίας στα δίχτυα.

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Μανόλο, Λυκογιάννης - Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μανόλο, Ροντρίγκο, Λυκογιάννης, Μαχαίρας (46΄ Πετράτσι), Λαμπρόπουλος, Ορτένγκα (76΄ Γιάντσης), Μάντζιος, Καπό (67΄ Μάρτινς), Κάντζι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάββας Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (52΄ Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς (90΄ Κρητικός), Βίλα (84΄ Στρούνα), Λίλα, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Τσάβες.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.