Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Αλβανού κρατουμένου των φυλακών Δομοκού

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας συνέλαβαν 6 υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας από 27 έως και 35 ετών, κρατουμένους του Καταστήματος Κράτησης Δομοκού Φθιώτιδας, οι οποίοι, χθες το πρωί, τραυμάτισαν δύο ομοεθνείς τους, ηλικίας 30 και 33 ετών, εκ των οποίων τον 33χρονο θανάσιμα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης - κατά περίπτωση - της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα χθες περίπου στις 10:20΄ το πρωί, σε πτέρυγα των Φυλακών, οι έξι δράστες, χρησιμοποιώντας κάποιοι από αυτούς αυτοσχέδια μαχαίρια και ξύλινο ρόπαλο, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αρχικά τον 30χρονο, ενώ στην συνέχεια προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου.

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι του Καταστήματος Κράτησης Δομοκού, πραγματοποίησαν έρευνα στα κελιά των κρατουμένων της ανωτέρω πτέρυγας, όπου βρήκαν πλήθος από αυτοσχέδια μαχαίρια, σουβλιά και ρόπαλα, τα οποία κατάσχεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, προκειμένου να σταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου αφού του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα, οδηγήθηκε χθες αργά το βράδυ και πάλι στις Φυλακές.

Από τους αστυνομικούς παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό.

Οι έξι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.