Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Δήμος Δελφών στο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Αθηνών

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών ενέκρινε κατά πλειοψηφία τη συμμετοχή του Δήμου στο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Αθηνών που διοργανώνει ο Κύκλος Ποιητών, με την οργανωτική συμπαράσταση του Δήμου Αθηναίων, του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και του Μουσείου Μπενάκη. Το Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, ο Δήμος Δελφών θα παραθέσει τιμητικό γεύμα στους 25 ποιητές και επισήμους μετά από τη λήξη του, για το οποίο έχει ήδη εξασφαλιστεί πίστωση €500,00 συν ΦΠΑ.

Το Δήμο θα εκπροσωπήσει ο Δήμαρχος, Νικόλαος Φουσέκης ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τον ίδιο.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Αθηνών διαρκεί από τις 23 ως τις 29 Σεπτεμβρίου και έχει στόχο την προβολή της σύγχρονης καλλιτεχνικής εικόνας της Ελλάδας, παρακινώντας σε "ένα νέο είδος φιλελληνισμού", το οποίο θα κατορθώσει να αναστρέψει τον αρνητισμό - σε σκέψεις, συναισθήματα και πρότυπα - που έχει δημιουργήσει η κρίση.

Κατά τη διάρκειά του, ποιητές από την Ελλάδα και το εξωτερικών θα απαγγέλλουν ποιήματα και θα συμμετέχουν σε συζητήσεις, ημερίδες και πλήθος άλλων εκδηλώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.