Την εβδομάδα από 16 έως 21 Σεπτεμβρίου την αφιερώνουμε στην Μαλαγουζιά. Δοκιμάστε και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στον ουρανίσκο σας. Την Παρασκευή το βράδυ θα είναι μαζί μας ο οινοποιός και οινολόγος Δημήτρης Καραδήμος για να μας εξηγήσει πως καλλιεργείται και οινοποιείται αυτή η μοναδική ποικιλία.
Το Σάββατο στο aperitivo di vino φιλοδοξούμε ο πεζόδρομος της Θεμιστοκλέους να μοσχομυρίσει όχι μόνο από τα αρώματα της Μαλαγουζιάς αλλά και από τα μαγειρέματά μας που θα είναι σε γευστική αρμονία με το υπέροχο αυτό κρασί! Μην χάσετε την ευκαιρία!!!
Αναδημοσίευση από Πολιτιστικά Νέα
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.