Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Άρωμα Βιέννης στην πλατεία της Δομνίστας

Στα πλαίσια των Γιορτών Δάσους 2013 του Δήμου Καρπενησίου, με το ευρηματικό σύνθημα «ΚΑΡΠΕ-diem», η Piccola Banda, η ορχήστρα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καρπενησίου, «άδραξε τη….. νύχτα» κι έδωσε άρωμα Βιέννης στην πλατεία της Δομνίστας με τη συναυλία της, την Κυριακή 28 Ιουλίου  το βράδυ, εγκαινιάζοντας με τον πιο  συναρπαστικό τρόπο, το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Δομνίστας.

Η μαέστρος κα Ευαγγελία Βάρσου με την εμπνευσμένη ενορχήστρωσή της και ο κ. Κωνσταντίνος Λέρης με τη μελωδική φωνή του, συνόδευσαν την 30μελή νεανική ορχήστρα και κυριολεκτικά μάγεψαν και συγκίνησαν  όλους τους παρευρισκόμενους με γνωστές ελληνικές μελωδίες των Χατζηδάκη, Κουγιουμτζή, Σαββόπουλου και άλλων σπουδαίων Ελλήνων συνθετών. Μαζί μας, μέσω liveCam, αισθάνθηκαν να βρίσκονται φίλοι και χωριανοί από διάφορα σημεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ειλικρινά, αξίζουν συγχαρητήρια  όλοι στην ομάδα, αλλά κυρίως τα παιδιά-μαθητές, που επέλεξαν στο λιγοστό ελεύθερο χρόνο τους να καλλιεργούν ψυχή και πνεύμα με μουσική παιδεία. Ευχαριστούμε αυτή τη χαρούμενη και δροσερή ομάδα και ευχόμαστε να έχουμε σύντομα την ευκαιρία να μας ξαναταξιδέψουν  μουσικά στην όμορφη πλατεία της Δομνίστας.

Ωστόσο, αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς οι εκδηλώσεις στη Δομνίστα, με τη συνεργασία του Δήμου Καρπενησίου και του Τοπικού Συμβουλίου Δομνίστας, συνεχίζονται με πολλές δράσεις, όπως:

• Παιδαγωγικό Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά (καθημερινά)
• Μουσικοχορευτική παράσταση στην πλατεία του χωριού (04.08.2013), Μουσικοχορευτικό Εργαστήρι για παιδιά, Μαθήματα Pilates, Full Body Control και Hip Hop από το Γάλλο χοροδιδάσκαλο Nicola Gabriel και την κόρη του Δανάη (κάθε Σάββατο)
• Ελαφρολαϊκή ελληνική βραδιά στο αμφιθέατρο του Μνημείου Εθνικής Αντίστασης (14.08.2013)
• Τουρνουά δηλωτής και ping pong (11-17.08)
• Παραδοσιακούς  χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας και
Party νεολαίας  (15.08.2013)
• River Party, στη γέφυρα του Κρικελλοπόταμου (17.08.2013)
• Παιδική απογευματινή ψυχαγωγική δράση (18.08.2013).
Μπορεί κανείς να ενημερωθεί αναλυτικά για κάθε δράση στην ιστοσελίδα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Δομνίστας Ευρυτανίας: www.domnista.gr

Αναδημοσίευση από Prassia Online

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.