Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Σύλληψη Πακιστανών με λαθραία τσιγάρα

Αστυνομικοί του Τμήματος Αλιβερίου συνέλαβαν δύο υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 45 και 22 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων, εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, να κινείται σε περιοχή του Αλιβερίου και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών του οχήματος και κατασχέθηκαν συνολικά 476 πακέτα με λαθραία τσιγάρα, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν αναγραφόταν η χώρα προέλευσης και κατασκευής τους.

Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.