Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Συνάντηση Μελών της Βιβλιοθήκης Ναυπάκτου

Την Τετάρτη, 22 Μαΐου, και ώρα 7.00 το απόγευμα θα συναντηθούν τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης Ναυπάκτου και θα συζητήσουν για το βιβλίο του Γιάννη Νέζη "Η Αφροδίτη στο Πασαλίκι του Ενεβαχτέ". Πρόκειται για ένα βιβλίο βασισμένο στον θρυλούμενο μύθο για το άγαλμα της Αφροδίτης, ανατολικά της Ναυπάκτου, για το οποίο κάνει λόγο και ο ιστορικός Παυσανίας το 1ο μ.Χ. αι. περίπου, στις Περιηγήσεις του.

Ο συγγραφέας Γιάννης Νέζης είναι διαπρεπής επιστήμονας και λόγιος με καταγωγή από την ορεινή Ναυπακτία. Το πεζογράφημα αυτό τοποθετεί τους ήρωες και την υπόθεση του έργου, χρονικά γύρω στα 1750 -1770 μ.Χ., (περίοδο της Τουρκοκρατίας) στη Ναύπακτο και την περιοχή της και έχει εντυπωσιακή πλοκή και λυρική γραφή.

Η συνάντηση θα γίνει στην Παπαχαραλάμπειο Βιβλιοθήκη.

Για να συμμετάσχει κάποιος στη Λέσχη θα μπορεί να επικοινωνήσει με τη Βιβλιοθήκη στο 2634027388 και να ζητήσει να γίνει μέλος της Λέσχης Ανάγνωσης.

Σας περιμένουμε!

1 σχόλια:

  1. Αφορμή για την επικοινωνία μέσω των σχολίων στάθηκε η "αναζήτηση" μιάς πρόσφατης κοινοποίησης σε εμένα και η συμπτωματική θέαση του σήματος της Chelsea μέσα στον λογαριασμό σας στο facebook. Επειδή και εγώ είμαι με αυτήν την ομάδα, την έχω δεί να αγωνίζεται στο γήπεδό της, παρακολουθώ όλες τις δραστηριότητές της και βεβαίως την ιστοσελίδα της, παρ' ότι τα αγγλικά μου είναι ολίγον ..., χάρηκα όταν είδα το σήμα της σε εσάς. Και επειδή δεν γνωρίζω το e-mail σας, γράφω αυτό το μήνυμα, μιας και πιστεύω ότι η Chelsea, έχει "καλούς" φίλους. Υπάρχει και σύνδεσμος φίλων της στην Ελλάδα. Χαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.