Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Δυστύχημα με νεκρό και τραυματίες στην Τραγάνα

Σοβαρό τροχαίο με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 στην Τραγάνα Παραβόλας στην επαρχιακή οδό Θέρμου-Αγρινίου. Όχημα που επέβαιναν τέσσερα άτομα, τρία αγόρια και μία γυναίκα, όλα νεαρής ηλικίας 20-26 ετών εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε  λίγα μέτρα από την είσοδο του χωριού.

Και τα τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου, δύο με ελαφρά τραύματα (ο οδηγός και η γυναίκα) και δύο με σοβαρά πολλαπλά τραύματα, από τα οποία δυστυχώς το ένα κατέληξε. Πρόκειται για νεαρό 26 ετών κάτοικο της Παντάνασσας που επέβαινε στο όχημα.

Το όχημα, διαμορφωμένο ως αγωνιστικού τύπου με μόνο κάθισμα αυτό του οδηγού, είχε κατεύθυνση προς Αγρίνιο για να συμμετάσχει στο drag day που θα λάβει χώρα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο. Στο τροχαίο δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου, ενώ το συγκεκριμένο όχημα αναφέρεται ότι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και χτύπησε σε τοιχίο και μάντρα. 

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι δύο εκ των επιβαινόντων εκσφενδονίστηκαν σε μεγάλη απόσταση έξω από το όχημα και ότι η γυναίκα έπεσε πάνω σε συρματόπλεγμα μάντρας. 

Στο σημείο υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, αρχικά των κατοίκων του χωριού που αναστατωμένοι έσπευσαν να βοηθήσουν τους τραυματίες και άμεσα του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής και  της Τροχαίας Αγρινίου η οποία ερευνά για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Αναδημοσίευση από Prassia Online

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.