Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί η κόντρα του Δήμου Διστόμου Αντίκυρας Αράχωβας με τον ΑΣΑ Παρνασσός

Γιατί οι οπαδοί και οι παράγοντες του ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ είναι εξαγριωμένοι με τον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας; Εδώ και καιρό υπήρχε μια διάχυτη ψυχρότητα μεταξύ της ομάδας της Αράχωβας και της δημοτικής αρχής. Η ένταση σιγά σιγά συσσωρευόταν με αποκορύφωμα το δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής που μάλλον επήλθε η οριστική ρήξη.

Η Αδιαφορία, του δήμου, όπως καταγγέλλουν οι παράγοντες, και η απροθυμία του να στηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο την ομάδα στην ιστορική της επιτυχία και πορεία στην Δ εθνική κατηγορία είναι ο μόνος λόγος. Απόντες από κάθε εκδήλωση του συλλόγου το μόνο που δίνουν ως δικαιολογία είναι η έλλειψη χρημάτων. Πέραν αυτού οι φίλαθλοι κατηγορούν τον δήμο και για έλλειψη οποιασδήποτε υποστήριξης, έστω και ηθικής.

Αρκετοί που ξέρουν τα πράγματα καλά λένε ότι οφείλεται στην κόντρα του τέως προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Στάθη Γιαννέλλου με τον Δήμαρχο και την παράταξη της ΑΕΠ. Άλλοι λένε πως φταίει το ότι ο Δήμαρχος δεν είναι ιδιαίτερα φίλαθλος και έτσι δεν έχει το "μεράκι" για το άθλημα και την ομάδα. Κάποιοι λένε ότι είναι και τα δύο.

Κάποιοι επίσης χρεώνουν άλλο ένα επικοινωνιακό λάθος στον Δήμαρχο γιατί όπως λένε διαχρονικά όποιος είχε τους φιλάθλους με το μέρος του ποτέ δεν έχασε, μόνο κέρδος είχε. Οι ίδιοι αποδίδουν αυτή την κατάσταση στο ότι ο Δήμαρχος δεν σκέπτεται ούτε κατά διάνοια να ξανακατέβει στις εκλογές και έτσι δεν τον νοιάζει ο αντίκτυπος που θα έχει κατά την επόμενη εκλογική αναμέτρηση  η τωρινή στάση του προς τον σύλλογο.

Το αποτέλεσμα είναι μια δυσάρεστη κατάσταση για όλους και περισσότερο για την ομάδα. Πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις και συγκρούσεις. Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι από αυτή τη μάχη ο μόνος που βγαίνει λαβωμένος είναι ο ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ.  Ο κόσμος  του και η μέχρι σήμερα πορεία του σίγουρα  αξίζουν πολύ καλύτερα.

Πηγή: O τσοπάνος της Αράχωβας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.