Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Συνάντηση στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας για το Τ.Ε.Ι. Άμφισσας

Συνάντηση για το ΤΕΙ Άμφισσας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κας Παναγιώτας Γαζή και παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Δελφών κος Νικόλαος Φουσέκης, ο Αντιδήμαρχος Δελφών κος Ταγκαλής Παναγιώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δασκαλόπουλος Κωνσταντίνος, οι εκπρόσωποι των φοιτητών του Τ.Ε.Ι. κες Σπανού Αγγελική και Γεμενετζή Μαρία, ο Πρόεδρος του Εμπορικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κος Γαζής Γεώργιος, η Πρόεδρος Εμπόρων Άμφισσας κα Θεοδωρακοπούλου Έφη και και ο κος Πρίπορας Θωμάς, ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού οργάνου Συλλογικών Φορέων Άμφισσας κος Ξηρός Τάσος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κα Παπαγιαννακοπούλου Ευσταθία.

            Στην συνάντηση αναλύθηκε η υπάρχουσα κατάσταση και τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην παρούσα περίοδο. Η αίσθηση της Αντιπεριφερειάρχη και του Δημάρχου είναι ότι τα δεδομένα είναι ευνοϊκότερα και μάλλον το Υπουργείο δεν θα πάει σε οριζόντιες περικοπές. Στη συνάντηση αποφασίστηκαν κοινές δράσεις όπως:

Ø      Κατάθεση σχετικού υπομνήματος το οποίο θα υπογραφεί από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, και θα αναλύει τα πλεονεκτήματα παραμονής του Παραρτήματος στην πόλη της Άμφισσας.
Ø      Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας και κατάθεση του σχετικού υπομνήματος
Ø      Συμπόρευση με παράγοντες της Ευρυτανίας για από κοινού ενέργειες αναφορικά με τα δυο παραρτήματα Άμφισσας και Καρπενησίου
Ø      Συνέργειες για ολοκληρωμένη πρόταση με Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας και Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας.
Ενέργειες για θετική απόφαση στη Γενική Συνέλευση του Τ.Ε.Ι. Λαμίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.