Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Και δεύτερη επιτυχία μέσα σε 2 μήνες για την Ακαδημία Ταεκβοντο Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας

Δεύτερη μεγάλη επιτυχία της Ακαδημίας Ταεκβοντο Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας μέσα σε διάστημα 2 μηνών! Μετά το Αργυρό Μετάλλιο της Λεμονιάς Ματσούκα στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Ταεκβοντο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, η αθλήτριά μας Ευγενία Αγγελίδη (Μαύρη Ζώνη - 1 DAN) της σχολής της Ακαδημίας μας της Ιτέας Φωκίδας χαρίζει με τη συμμετοχή της στο Α΄ Πανελλήνιο Κύπελλο 2012 το Χάλκινο Μετάλλιο, κατακτώντας την 3η θέση!!!


Στο Πανελλήνιο Κύπελλο 2012 που διεξήχθη φέτος στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, η προπονήτρια Ταεκβοντο κ. Ελένη Ανδρέου κατέβασε 2 εξαιρετικούς αθλητές, την Ευγενία Αγγελίδη απ' τη σχολή του συλλόγου μας της Ιτέας και τον Άκη Γκόλφη από τη σχολή του συλλόγου μας της Παραλίας Διστόμου!

Ο πρωταθλητής μας Άκης Γκόλφης έπαιξε σε μια κατηγορία μεγαλύτερη εξαιρετικά, αλλά αυτό ενώ του προσέφερε εξαιρετική αγωνιστική εμπειρία, τον άφησε 1 πόντο έξω από τα μετάλλια! Μόνο ένας ικανότατος αθλητής θα μπορούσε να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία βέβαια, όπως ο Άκης Γκόλφης!


Συγχαρητήρια στην Ευγενία Αγγελίδη και καλή της καριέρα στους επικείμενους αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο, όπου πάντα ο σύλλογός μας συμμετέχει!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.