Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ικανοποιημένοι (προς το παρόν) οι Βοιωτοί από τις απαντήσεις του Υπ. Οικονομικών για τη ΔΟΥ Θηβών

Παράταση, εν πολλοίς, στην αγωνία των εργαζόμενων αλλά και των δεκάδων φυσικών και νομικών προσώπων που εξυπηρετούνται από τη ΔΟΥ Θηβών φαίνεται πως δίνει το Υπουργείο Οικονομικών. Στη χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων και των φορέων της Βοιωτίας με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γιώργο Μαυραγάνη, τέθηκαν επί τάπητος και πάλι τα επιχειρήματα της επ. Θήβας, με τον Υπουργό να διαβεβαιώνει πως τουλάχιστον στην 1η φάση των συγχωνεύσεων που ήδη υλοποιούνται, η ΔΟΥ Θηβών θα μείνει απ` έξω! 

Στην συνάντηση - με κύριο αντικείμενο τη διαρτυρία για το ενδεχόμενο κλείσιμο της ΔΟΥ Θηβών - συμμετείχαν οι Βουλευτές του Νομού κκ. Ευάγγελος Μπασιάκος, Γιάννης Καράμπελας, Ανδρέας Κουτσούμπας και Γιάννης Σταθάς, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Μουλκιώτης, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας του Δήμου Θηβαίων κ. Στ. Χαλβατζής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Γεν. Γραμματέας του ΕΠΒ κ. Αλέκος Σταϊκός και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων, η εκπρόσωπος του Συλλόγου των Συμβαιολογράφων κα Αγγελική Σαρρή αλλά και εκπρόσωποι των εργαζομένων - μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Βοιωτίας – Εύβοιας.

Ο κ. Μαυραγάνης άκουσε τα επιχειρήματα που του ανέλυσαν οι Βοιωτοί εκπρόσωποί μας με πρώτο απ` όλους τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Μουλκιώτη και εξήγησε τους πως στην 1η φάση των συγχωνεύσεων που υλοποιείται η ΔΥΟ Θηβών δεν θα καταργηθεί ενώ υπάρχουν σχεδιασμοί και για 2η και 3η φάση, η οποία είναι σε διαβούλευση.

Αναδημοσίευση από: Orchomenos Press

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.