Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας και υποψήφιου Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού στην Κάρυστο

Επίσκεψη στον Δήμο Καρύστου πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς συμβούλους. 

Μετά τη συνάντηση στο Δημαρχείο, ο Φάνης Σπανός επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καρύστου, το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό τμήμα και περπάτησε στους εμπορικούς δρόμους της πόλης συνομιλώντας με τους καταστηματάρχες. 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Εύβοιας στην παραλία Μαρμαρίου, όπου τις αμέσως επόμενες ημέρες  ξεκινά από την Περιφέρεια το έργο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου. 

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώθηκε με επισκέψεις στα Κάψαλα, τα Στύρα, τα Νέα Στύρα, Μεσοχώρια και τον Αλμυροπόταμο, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με φορείς, επαγγελματίες και κατοίκους των περιοχών. 

Με το πέρας της επίσκεψης, ο Φάνης Σπανός δήλωσε:

«Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουμε μεθοδικά και με γνώμονα τις ανάγκες της περιοχής και των πολιτών. Στόχος μας η ανάπτυξη και ταυτόχρονα η βελτίωση της καθημερινότητας. Συνεχίζουμε, όπως ξεκινήσαμε. Με πρόγραμμα και κυρίως σοβαρότητα









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.