Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της η Θήβα

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κατάμεστη από κόσμο Κεντρική Πλατεία της Θήβας, άνοιξε η αυλαία για τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης, το βράδυ της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου 2018. 

Η πόλη της Θήβας φόρεσε τα γιορτινά της και υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους, σε μία υπέροχη γιορτή που διοργάνωσαν ο Δήμος Θηβαίων,  ο Δημοτικός Οργανισμός(ΔΟΘ) και η Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρησης (ΔΗΚΕΘ). 

Η εκδήλωση περιελάμβανε και πολλές δραστηριότητες και δρώμενα για τα παιδιά όπως facepainting, εργαστήρια,  παιχνίδι με χριστουγεννιάτικες φιγούρες (Άι Βασίλη, χιονάνθρωπο, ξωτικά κα), ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από DJ και σαξοφωνίστα! 

Τον φωτεινό διάκοσμο του πανύψηλου και εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου άναψε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ευχόμενος σε δημότες και επισκέπτες “Καλές Γιορτές με υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία”.  Την εκδήλωση χαιρέτησε, επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά. 

Το Σαββατοκύριακο που ακολούθησε φωταγωγήθηκαν και τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα της συνοικίας Κοντίτο Θήβας και των Τοπικών Κοινοτήτων Νεοχωρακίου, Μελισσοχωρίου, Πλαταιών με αντίστοιχες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.